Over Star Lodge Hotel Utrecht

Het Star Lodge Hotels concept

Het Star Lodge concept omvat een 3-sterren design hotel met 80 tweepersoons en 5 eenpersoons kamers aan de stadsgrenzen van het historisch mooie Utrecht. Het concept is gebaseerd op low budget, gastvrijheid en ontspanning waarin de gasten en hun hedendaagse verwachtingen centraal staan.

Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u bij ons overnachten, inclusief ontbijt. Ook kunt u heerlijk van een drankje genieten op een van onze buitenterrassen. Ingeval van winters of regenachtig weer kunt u gezellig rond de openhaard of in de lounge plaatsnemen. De dranken, zowel de alcoholische als de frisdranken, zullen eveneens zeer gunstig geprijsd zijn. Voor een lunch of diner kunt u aanschuiven bij het naastgelegen Restaurant Loft 88 of Brasserie Vink.

Het hotel biedt de gasten mooie, ruime kamers van 21 m², met een inloop-douche, eigen gesloten toilet, een heerlijk ruim bed van topkwaliteit, 32 inch smart TV en gratis high speed glasvezel-internet binnen het gehele bedrijf.

Het is ons doel om de gasten een "value for money experience" in een zeer aangename omgeving mee te geven.

Buiten de natuurlijke omgeving is het groene karakter tevens terug te vinden in het interieur van het hotel. Tijdens zowel de bouw als exploitatie heeft duurzaamheid en CO2-reductie een hoge prioriteit. Dit is onder andere terug te vinden in het gebruik van LED-verlichting, energiebesparende schakelaars, waterbesparing, waste management en duurzame bouwmaterialen. Verder streven wij naar een Green Key rating.

Voor het gebruik van de parkeerplaats bij het hotel rekenen we € 5,- per 24 uur.

Star Lodge Hotel is goed bereikbaar: er is een bushalte voor de deur (lijn 52 - centraal station) en het ligt nabij de uitvalswegen. Daarnaast zijn er fiets- en wandelpaden richting de bezienswaardigheden, winkelstraten en uitgaansgelegenheden in de historische binnenstad.

Reserveren

Loop virtueel door ons hotel

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van Star Lodge Hotels? Meld u dan hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.